کاربرپسند بودن سایت

4 دلیل برای عدم کاربرپسند بودن سایت شما

طراحی وب سایت های واکنش گرا می تواند راه بسیار خوبی برای افزایش میزان کاربرپسند بودن سایت باشد که توسط گوگل هم تایید شده است. اما واقعیت این است که هنوز راه بسیار طولانی در پیش داریم تا میزان کاربرپسند بودن سایت را افزایش دهیم.

بنابراین بهتر است زمان اندکی را صرف بازدید از سایت خود بکنید و ببینید که آیا مشکلاتی مانند موارد زیر را در آن می یابید؟ چنانچه با یکی از این مشکلات مواجه شدید، بدانید که ممکن است میزان کاربرپسند بودن سایت شما به سرعت کاهش یابد و بهتر است در خصوص بهبود این موارد با یک طراح سایت مشورت کنید.

1.پخش موزیک طولانی در صفحه وب سایت بدون امکان قطع کردن آن:

کاربران از وب سایتهایی که همه اتفاقات در آنها به طور اتوماتیک انجام می شود بیزارند. ممکن است آنها بخواهند سایت شما را در نیمه شب و یا در کنار کسی که خوابیده باز کنند. در صورتی که سایت شما به طور خودکار آهنگی با صدای بلند پخش می کند، ممکن است فاجعه ای رخ دهد و این امر سبب افت شدید میزان کاربرپسند بودن سایت شما خواهد شد. بنابراین به هیچ عنوان از چنین قابلیتی در سایت خود استفاده نکنید و آنرا کنار بگذارید.

2.انیمیشن های آزاردهنده:

تصور کنید که کاربران زمانی که وارد وب سایت شما می شوند با انبوهی از بنرهای متحرک و انیمشن های gif مواجه شوند. در این صورت علاوه بر اینکه کاربران از سایت ما منزجر خواهند شد ممکن است دچار مشکلاتی همچون سردرد و احتمالا چشم درد بشوند.

هدف از داشتن سایت این است که افرادی را جذب خود کنیم نه اینکه آنها را از خود برانیم. بنابراین باید از انیمیشن ها به گونه ای استفاده کنیم که سبب کاهش میزان کاربرپسند بودن سایت نشود.

3.عدم واکنش گرایی سایت:

وب سایت خود را بر روی گوشی هوشمند خود بررسی کنید. اگر صفحه نمایش گوشی فقط بخش کوچکی از محتویات را آن هم با سایزی نامعقول نشان می دهد، به این معناست که شما باید نسبت به واکنش گرا ساختن سایت خود یک اقدام عملی جدی انجام دهید.

مخصوصا اینکه اگر خدمات شما به گونه ای باشد که مخاطبان آن را افراد جوان و امروزی تشکیل می دهند، احتمالا بخش زیادی از این افراد می خواهند بتوانند براحتی سایت شما را در گوشی های خود مشاهده کنند. لذا عدم واکنش گرا بودن سایت می تواند یکی از دلایل تاثیرگذار در کاهش میزان کاربرپسند بودن سایت شود.

4.عدم بروز رسانی منظم سایت:

دلیل اهمیت وجود وبلاگ در سایت شما این مسئله است که وبلاگ ها می توانند سایت شما را شاداب و به روز نگهدارند. زمانی که شما نسبت به وبلاگ خود بی تفاوت باشید و آن را به روز رسانی نکنید به عبارتی نسبت به سایت خود بی تفاوت شده اید.

برخی از مدیران سایت سعی می کنند برای حل این مشکل از درج تاریخ برای مقالات خود دوری کنند تا کاربران متوجه قدیمی بودن آن مطلب نشوند. اما بهتر است خود را گول نزنید! زیرا که ممکن است مطلب شما با گذشت زمان کاملا منسوخ و نامعتبر شود و کاربران با دیدن آن به راحتی متوجه شوند که شما مدت زیادی است وبلاگ را به حال خود رها کرده اید. مخصوصا که اگر سایت شما در خصوص تکنولوژی های نوین فعالیت می کند، تشخیص این موضوع برای کاربران ساده تر خواهد شد و طبیعتا آنها ترجیح می دهند به سراغ سایت های بروزتر و پربارتر بروند. این موضوع یکی اصلی ترین دلایل کاهش میزان کاربرپسند بودن سایت می باشد.