اشتباهات طراحی وب سایت

10 اشتباه فاجعه بار که می تواند طراحی وب سایت شما را خراب کند

وب سایت یک نمایندگی مجازی از کسب و کار شماست و اصلی ترین جایی است که مشتریان اینترنتی می توانند شما را پیدا کنند. با این حال چالش واقعی برای شما طراحی وب سایت نیست، بلکه استفاده از سایت به بهترین نحو ممکن توسط کاربران می باشد.

در زمان طراحی وب سایت ممکن است با تجربه ترین طراحان وب نیز مرتکب اشتباهاتی شوند. در اینجا لیستی از 10 اشتباه رایج که توسط طراحان وب سایت رخ می دهد را بیان می کنیم.

  1. منوی ناوبری ضعیف:
    طراحی وب سایت تنها در مورد ظاهر مناسب و ایجاد حس خوب نیست بلکه در مورد قابلیت استفاده است. منوی ناوبری تاثیر زیادی بر موفقیت یا شکست طراحی وب سایت دارد. منوی ناوبری خوب باعث می شود کاربران هرچیزی را که در سایت به دنبال آن می گردند بتوانند به راحتی و بدون هیچ حواس پرتی پیدا کنند.
    به عبارتی منوی ناوبری سایت شما باید بتواند بازدیدکنندگان را به راحتی به سایر بخش های سایت هدایت کند. این منو را باید در بالای صفحات سایت و یا به صورت عمودی در سمت راست سایت قرار دهید که کاربران بتوانند به راحتی آن را ببینند.
  2. استفاده از تصاویر نامناسب:
    تصاویر جذابیت بصری را به وب سایت اضافه می کنند و برای جلب توجه کاربر مناسب هستند. با این حال، استفاده از تصاویر نامناسب و با کیفیت پایین ایده خوبی نیست. تصاویری که در وبسایتتان آپلود می کنید باید با اطلاعات یا محتوای سایت شما ارتباط داشته باشند و کیفیت و وضوح آنها بررسی شود. استفاده از تصاویر بسیار خوب است، اما اضافه کردن تصاویر بیش از حد می تواند کاربر را از موضوع اصلی منحرف کند و سرعت بارگذاری وب سایت را کاهش می دهد و بنابراین عملکرد وب سایت شما را تحت تاثیر قرار می دهد.
  3. طراحی نامناسب لوگو:
    لوگو برای هر کسب و کار یا شرکت ضروری است. اما لزوما نباید بخش مهمی از برند باشد. بنابراین اطمینان حاصل کنید که لوگوی شما به خوبی طراحی شده است و به درستی در وب سایت شما قرار می گیرد. در طراحی لوگو باید مخاطبان هدف خود را درنظر داشته باشید و رنگ مناسبی را برای آن در نظر بگیرید تا پیام برند خود را بتوانید به خوبی به مخاطبان برسانید.طراحی نامناسب لوگو بر طراحی وب سایت و برند شما تاثیر منفی می گذارد.
  4. محتوای قدیمی و تاریخ گذشته:
    یک سایت با محتوای قدیمی و نامرتبط چیزی جز شکست عاید شما نمیکند. برای حفظ اعتبار وب سایت شما و رتبه بندی بهتر در نتایج موتورهای جستجو، شما باید به طور مداروم محتوای تازه و آموزنده را به سایت خود اضافه کنید.
    طراحی وب سایت این مطالب می توانند در قالب وبلاگ، اخبار، رویدادهای شرکت، محصول جدید و یا هر چیز دیگری باشند.
  5. عدم واکنش گرایی سایت:
    ما در دورانی زندگی می کنیم که بخش عمده ای از کاربران با موبایل و تبلت خود وبگردی می کنند. برای اینکه این دسته از کاربران را از دست ندهید باید طراحی وب سایت شما واکنش گرا باشد. مهم نیست که طراحی وب سایت شما چقدر خوب باشد. چنانچه سایت شما واکنش گرا نباشد، کاربران دلسرد خواهند شد و به سرعت سایت شما را ترک خواهند کرد. بنابراین از این موضوع غافل نشوید.
  6. استفاده بیش از حد از فونت ها و رنگ های مختلف:
    صفحات وب سایت شما باید ساختاری یکپارچه و سازگار با یکدیگر داشته باشند. این کار با استفاده از فونت های مشابه و یک یا دو رنگ غالب در صفحه به راحتی میسر است. اکثر کاربران با دیدن اولین صفحه از سایت بیشترین توجه را به رنگ و فونت های سایت می کنند و چنانچه این موارد برای آنها جالب نباشد، سایت را ترک خواهند کرد. در انتخاب فونت برای طراحی وب سایت دقت نموده و یک فونت خوانا و حرفه ای انتخاب کنید.
  7. عدم وجود اطلاعات شبکه های اجتماعی:
    شبکه های اجتماعی تبدیل به بخشی جدایی ناپذیر از استراتژی بازاریابی هر کسب و کاری شده اند. تقریبا تمامی شرکت ها در شبکه های اجتماعی نظیر توئیتر و فیسبوک و اینستاگرام دارای حساب کاربری هستند. اگر دکمه های شبکه های اجتماعی را در سایت خود قرار ندهید، یک اشتباه بزرگ در طراحی وب سایت خود مرتکب شده اید. بنابراین کاربران باید بتوانند به راحتی گزینه ای برای ورود به شبکه های اجتماعی شما در اختیار داشته باشند تا بتوانند با شما ارتباط نزدیک تری داشته باشند و جزئیات بیشتری در خصوص محصولات و خدمات مورد نظر خود بشناسند.
  8. عدم قرار دادن دکمه های CTA در مکان درست:
    این دکمه ها باید به گونه ای باشند که کاربران بتوانند به راحتی بر روی آنها کلیک کنند. هدف اصلی از قرار دادن این دکمه ها نیز همین است و اگر قابل مشاهده نباشند و یا در محل مناسب قرار نداشته باشند، این هدف محقق نخواهد شد.
    طراحی وب سایت بنابراین مطمئن شوید این دکمه ها را در مکان درستی از صفحه قرار می دهید تا بیشترین استفاده را از آنها ببرید.
  9. لینک های معیوب:
    لینک هایی هستند که دیگر در صفحه وجود ندارند یا کار نمی کنند. این لینک ها معمولا به دو علت ایجاد می شوند: 1.لینک اشتباه وارد شده است. 2.لینک توسط وب سایت مقصد حذف شده است و خطای 404 می دهد.
    این لینک ها نه تنها طراحی وب سایت شما را با مشکل مواجه می سازند، بلکه بر تجربه کاربری نیز تاثیر منفی می گذارند و سبب تهدید رتبه شما در موتورهای جستجو می شوند. پس اطمینان حاصل کنید که تمامی لینک های سایت شما به درستی کار می کنند.
  10. عدم نمایش اطلاعات تماس:
    در نهایت یک اشتباه دیگر این است که شماره تماس، آدرس و ایمیل شما در وب سایت نباشد. این اطلاعات بسیار مهم است که در سایت شما نمایش داده شوند. مخاطبان باید بتوانند به راحتی اطلاعات تماس شما را در سایت پیدا کنند. نمایش اطلاعات تماس در سایت اعتبار سایت شما را افزایش می دهد و به بازدیدکنندگان این اطمینان را می دهد که می توانند به راحتی با شما تماس برقرار کنند.