کسب و کار

مهم ترین نکات در راه اندازی وب سایت کسب و کار

امروزه یافتن یک کسب و کار که هم به صورت آفلاین و هم آنلاین فعالیت می کنند کار ساده ای است. افراد زیادی علاقه مند هستند که کسب و کار خود را به صورت آنلاین نیز پیش ببرند. دلیل اصلی این است که آنها می توانند از طریق اینترنت به مشتریان زیادی دسترسی پیدا کنند و از آنها کسب درآمد کنند.

ما در دنیایی زندگی می کنیم که در آن افراد علاقمند هستند خریدهای خود را به شیوه آنلاین انجام دهند. بنابراین توسعه کسب و کار آنلاین یک مزیت بزرگ برای هر کسب و کار در دنیای امروز به شمار می رود. مهمترین گامی که باید در این راستا برداشته شود، طراحی یک سایت حرفه ای می باشد.

تمامی صاحبان کسب و کار باید یک وب سایت حرفه ای مخصوص کسب و کار خود داشته باشند. این وب سایت ها به مدیران کمک می کند تا کسب و کار، خدمات، برندها و کلیه محصولات خود را به مشتریان هدف و مخاطبان در سرتاسر دنیا معرفی کنند. همچنین این وبسایت ها به مشتریان اجازه می دهند تا اطلاعات بیشتری در خصوص فعالیت ها و خدمات شما کسب کنند.

ایجاد یک وب سایت برای کسب و کار شما باعث می شود که کار برای شما بسیار راحت تر شود. زیرا دیگر مجبور نیستید در خصوص تمام خدمات خود به تک تک مشتریان توضیح دهید و آنها با مراجعه به سایت شما می توانند اطلاعات موردنیاز خود را کسب کنند.

وب سایت شما اولین چیزی است که مردم به آن نگاه می کنند. بنابراین بکارگیری یک استراتژی مناسب برای طراحی و مدیریت وب سایت امری اجتناب ناپذیر است.

مهمترین نکات در راه اندازی وب سایت کسب و کار

1.انتخاب نام دامنه مناسب:

یکی از مهمترین اقدامات اساسی که باید انجام شود، انتخاب دامنه مناسب برای سایت می باشد. قبلا در مقاله ای به طور مفصل چگونگی انتخاب بهترین نام دامنه را برای سایت شرح دادیم. شما باید برای انتخاب دامنه سایت خود اهمیت زیادی قائل باشید زیرا انتخاب نام مناسب به مخاطبان کمک می کند تا بتوانند شما را به راحتی در اینترنت پیدا کنند. سعی کنید که نام دامنه سایت خود را جذاب و مرتبط با کسب و کار خود انتخاب کنید.

2.انتخاب پلتفرم مناسب:

ابتدا باید یک هاست قابل اطمینان انتخاب نمایید و بعد نرم افزار یا پلتفرمی که می خواهید سایت خود را توسط آن پیاده سازی کنید انتخاب نمایید. شما در این زمینه حق انتخاب بسیاری دارید و عملا با محدودیت خاصی مواجه نیستید. یکی از پلتفرم هایی که استفاده از آن بسیار توصیه می شود، وردپرس است.

کسب و کار با وردپرس

وردپرس بسیار قدرتمند و کاربرپسند است و توسط آن می توان هرگونه سایتی را طراحی کرد. وردپرس کاملا قابل اعتماد است و امروزه سایت های بسیار زیادی در دنیا توسط آن طراحی شده است. توسط وردپرس قادر به مدیریت همه کارهای خود خواهید بود.

3.انتخاب یک طراح مناسب:

طراحی وب سایت گام بسیار مهمی است. در هنگام طراحی وب سایت شما نمیتوانید ریسک کنید. بنابراین مطمئن شوید که بهترین و حرفه ای ترین طراح سایتی که به آن دسترسی دارید را انتخاب می کنید. اگر قصد دارید فردی را برای طراحی سایت خود استخدام نمایید، باید شخصی را انتخاب نمایید که با سبک کار شما و همچنین انتظارات شما تطابق داشته باشد.

4.تست سایت:

یکی از اشتباهات بسیار رایج بین صاحبان کسب و کار این است که وب سایت خود را تست نمی کنند. شما باید حتما وب سایت خود را پس از اتمام طراحی، به طور کامل تست کنید و ببینید که آیا صفحات وب سایت به درستی کار می کنند یا خیر؟

کسب و کارسایت شما باید در تمام مرورگرهای اصلی مانند کروم، فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر و سافاری به درستی نمایش داده شود. همچنین سایت شما در تلفن های هوشمند نیز باید به درستی نشان داده شود.

5.واکنش گرا بودن سایت:

در حال حاضر یکی از ارکان اساسی در طراحی سایت این است که سایت حتما باید برای نمایش در موبایل بهینه شده باشد. علت این امر این است که مردم دنیا امروزه بیشتر از تلفن های همراه خود برای سرچ در اینترنت استفاده می کنند. بنابراین در بهینه سازی سایت خود برای سایر وسایل نظیر موبایل و تبلت تنبلی نکنید. زیرا به زودی تعداد کاربران زیادی جذب سایت شما خواهند شد.

سایر مواردی که باید به خاطر داشته باشید:

در راه اندازی وب سایت برای کسب و کار خود علاوه بر نکات فوق باید به موارد زیر نیز توجه داشته باشید:

  • در طراحی وب سایت خود از قالبی زیبا و چشم نواز استفاده کنید.
  • صفحات سایت خود را با تگ های متای کلمات کلیدی و توضیحات شخصی سازی کنید. همچنین استفاده از تگ های مربوط به عناوین و خصوصیت Alt برای تصاویر را از یاد نبرید.
  • از تبلیغ سایت خود در شبکه های اجتماعی نظیر فیسبوک، توئیتر، لینکداین، پینترست و … غافل نشوید. زیرا افراد زمان زیادی ازوقت خود را هرروز در شبکه های اجتماعی می گذرانند.
  • در فروشگاه اینترنتی باید انعطاف پذیری لازم را در اختیار کاربران قرار دهید. برای مثال قرار دادن گزینه هایی برای انتخاب رنگ و سایز محصولات می تواند تجربه خرید بهتری را برای کاربر رقم بزند.
  • از سئوی سایت خود غافل نشوید چرا که در صورت انجام بهینه این فرآیند می توانید در نتایج اولیه موتورهای جستجو قرار بگیرید. اصلا مهم نیست که حوزه کاری شما چه چیزی است. شما با بکارگیری تصمیمات درست در زمینه سئو می توانید ترافیک زیادی برای سایت خود ایجاد کنید و بهبود چشمگیری در میزان فروش خود رقم بزنید.
  • ساخت محتوای منحصربفرد یکی از مهمترین عناصر کلیدی در ساخت یک سایت منحصربفرد است.

چنانچه این مطلب برای شما مفید بود، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.